Asiantuntijapalvelut

Taloushallinnon asiantuntija omaksesi

Tarjoamme pitkäkestoista kumppanuutta ja nerokkaita ratkaisuja liiketoiminnan tueksi.

Erikoisosaamistamme on liiketoiminnan tukipalveluiden suunnittelu ja toteutus.
Vahvinta osaamisaluettamme on taloushallinta, ICT-palvelut, sekä palveluiden tuottamisessa käytetyt ohjelmistot ja laitteet.

Osaava ja motivoitunut tiimimme on valmiina yhteiselle matkalle.

Asiantuntijapalvelut

Meiltä taloushallinnon asiantuntijapalvelut käyttöösi. Meidän asiantuntija auttaa teitä menestymään taloudellisesti haastavissa tilanteissa jykevällä ammattitaidolla ja kymmenien vuosien kokemuksella.

Jos sinulla on ongelma ja tarvitset siihen ratkaisua. Me autamme. Talousosaaminen on erittäin tärkeää yrityksen menestykselle ja nyt sinulla on mahdollisuus saada ulkopuolista osaamista hyvään hintaan. Haluatko varmistaa menestyksesi tai selvitä vaikeasta taloudellisesta tilanteesta? Ota meihin yhteyttä!

CFO-Palvelut

Meiltä mahdollisuus palkata myös oma CFO palvelukseesi. Tarjoamme CFO palveluita tuntimäärällisesti kuukausitasolla. Tämä palvelu on erityisesti niille, kenellä ei ole resursseja tai tarvetta palkata kokopäiväistä taloushallinnon osaaja, mutta kokee sen hyvin tarpeelliseksi.

Meille tärkeintä on ymmärtää yrityksesi kokonaisuutena ja sen myötä tuoda aidosti arvoa tuovia näkemyksiä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Menemme aina asiakaspalvelu edellä ja olemmekin teille erinomainen kumppani matkalla kohti menestystä.

Konsultointi

Konsultoimme myös yleisesti yritystäsi talouteen liittyvissä asioissa. Jos tarvitset apua yrityskauppojen eri vaiheissa tai mahdollisesti verosuunnittelussa, me autamme.

Meidän asiantuntijoilla monen kymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä. Tämä lisää luontaisesti ymmärrystä teidän tilanteesta. Pyydä tarjousta alta, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Tilitoimisto Pietarsaari, Pohjanmaa.

Läppäri auki ja koodia puukottamaan. Ohjelmistokehittäjän päivään kuuluu muunmuassa järjestelmien toiminnan varmistaminen ja kehittäminen.

Fouga ja Seimec Service Oy järjestää avoimet ovet Pietarsaaressa, Perämiehenkatu 4. 

Ota yhteyttä - kerromme lisää 010 279 0830 tai 
klikkaa tästä ja lähetä asiasi, niin otamme yhteyttä.