Fouga Data Connector 2.0 on nyt saatavilla

Fouga Data Connector 2.0 on nyt saatavilla

Innovaatioita Fougan ohjelmistotehtaalta

Fougan vuonna 2013 julkaisema TMFC 1.0 Data Connector on saanut jatkoa. Esittelyvideo TMFC 1.0:n toiminnasta: https://www.youtube.com/watch?v=oUR9_nNA_Ig

Nyt Fouga IT on tuonut markkinoille toisen sukupolven Data Connectorin, jonka avulla monitoimilaitteet voidaan yhdistää suoraan M-Files ja useisiin taloushallinta järjestelmiin. Version 2.0 erikoisuutena on ohjelman sisäänrakennettu OCR-tekstintunnistus, jonka ansiosta myös tekoälyn hyödyntäminen on mahdollista. Tekstintunnistuksen ja taustajärjestelmissä tapahtuvan toiminnallisuuden ansiosta esimerkiksi matkalaskujen rutiininomainen koostaminen, jälleenlaskutus ja kirjanpitoviennit voidaan siirtää tekoälyn hoidettavaksi.

Fouga Data Connector nopeuttaa toimistoilla tehtäviä rutiinitöitä ja tuo ryhtiä dokumentaationhallintaan.

Version 2.0 asiakastoimitukset on aloitettu suomessa keväällä 2018  ja esittelyversioita on toimitettu globaalin päämiesverkostomme kautta ympäri maailmaa.

Helppokäyttöisten, tekoälyä hyödyntävien Data connectoreiden odotetaan mullistavan dokumentaationhallintaa ja taloushallintaa tulevina vuosina. Fouga tahtoo olla mukana tässä murroksessa suunnan näyttäjänä.

Läppäri auki ja koodia puukottamaan. Ohjelmistokehittäjän päivään kuuluu muunmuassa järjestelmien toiminnan varmistaminen ja kehittäminen.

Fouga ja Seimec Service Oy järjestää avoimet ovet Pietarsaaressa, Perämiehenkatu 4. 

Ota yhteyttä - kerromme lisää 010 279 0830 tai 
klikkaa tästä ja lähetä asiasi, niin otamme yhteyttä.