Ohjelmistot

Ohjelmistot

OnKartalla™ -ohjelmistot tarjoavat kattavan ratkaisun työn ja kohteiden elinkaaren hallintaan.

Hyödynnämme julkisen maanmittauslaitoksen paikkatietoa luodaksemme sovelluksia, jotka integroituvat saumattomasti asiakkaan taustajärjestelmiin.

Palveluihimme kuuluvat sovellusten suunnittelu, toteutus, integrointi ja käyttöönottaminen, joita täydentää kattava koulutusohjelma. Ohjelmistomme toimivat selainkäyttöisesti pilvestä, mahdollistaen myös käytön mobiililaitteilla.

Tarjoamme asiakkaillemme selkeää raportointia työn tilanteesta ja tapahtumista. Etsitkö työn elinkaarenhallinnan ja paikkatietoon perustuvan työnhallinnan ratkaisua?

OnKartalla™ -ohjelmistot tarjoavat innovatiivisen ja käyttäjäystävällisen lähestymistavan näiden tarpeiden täyttämiseksi. Ota yhteyttä, ja autamme organisaatiotanne tehostamaan työprosesseja ja parantamaan työnhallinnan laatua. Pysy kartalla helpommin ja paremmin.

Työn ja kohteiden hallintaa paikkatietoon perustuen

Ajantasainen tieto työstä ja kohteista kartalla reaaliaikaisesti. Onkartalla voi muistuttaa mm. huolloista tai laitteiden käyttöiän vanhenemisesta. Pidä kartalla ne asiat, mitkä ovat olennaisimpia juuri teidän yritystoiminnan kannalta.

Läppäri auki ja koodia puukottamaan. Ohjelmistokehittäjän päivään kuuluu muunmuassa järjestelmien toiminnan varmistaminen ja kehittäminen.

Fouga ja Seimec Service Oy järjestää avoimet ovet Pietarsaaressa, Perämiehenkatu 4. 

Ota yhteyttä - kerromme lisää 010 279 0830 tai 
klikkaa tästä ja lähetä asiasi, niin otamme yhteyttä.