Sähköinen taloushallinto päätöksenteon tueksi

Sähköinen taloushallinto päätöksenteon tueksi

Miksi sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto tapahtuu yleensä pilvipalveluna internetin kautta. Kaikki taloushallinnon materiaalit ovat sähköisessä muodossa. Esim. Tiliotteet, palkat ja laskut. Taloushallinnon muita hyötyjä alla.

Mahdollisuus sähköiseen kirjanpitoon.

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa automaation monille rutiinitehtäville, kuten tietojen tallentamiselle ja laskentatoiminnoille. Tämä voi merkittävästi nopeuttaa prosesseja ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Helpottaa kirjanpitäjän taloudellista raportointia ja rutiinitehtäviä ja täten kirjanpitäjällä vapautuu aikaa asiakkaan taloudelliseen neuvontaan. esimerkiksi verosuunnitteluun ja tärkeimpien tunnuslukujen avaamiseen.

Päätöksenteon tuki

Sähköisen taloushallinnnon avulla tärkeimmät luvut ja taloustiedot kulkevat kanssassi missä ja milloin tahansa. Jos olet esimerkiksi esittämässä rahoittajille hissipuhettasi, voit tätä ennen kaivaa taskustasi puhelimen ja katsoa tärkeimmät ajankohtaiset avainluvut. Eli aika ja paikka riippumaton työskentely on mahdollista. Olemalla jatkuvasti perillä taloustilanteestasi ja tärkeimmistä tunnusluvuista, pystyt tekemään parempia ja huolellisempia päätöksiä tulevaisuutesi kannalta.

Taloushallinto→Hallitset talouttasi

Vähentynyt manuaalinen työ ja tehokkaammat prosessit voivat johtaa kustannussäästöihin. Kustannussäästöjen ja päätöksenteolle tärkeän tiedon avulla hallitset yrityksesi taloutta paremmin. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa joustavamman ja skaalautuvamman liiketoiminnan. Pilvipalvelut tarjoavat helpon pääsyn tietoihin ja skaalautuvuuden tarpeen mukaan. Koska kaikki taloudellinen informaatio on samassa paikassa, sinulla vapautuu ajatuksista tilaa liiketoiminnan kehittämiselle.

Säästät aikaasi

Automaation hyödyntäminen ja ajan säästäminen - esimerkiksi tiliotteet voivat tulla ohjelmaan automaattisesti ja viitteet voidaan kohdistaa automaattisesti. Lisäämällä tilitoimiston/kirjanpitäjän samaan taloushallinto-ohjelmaan, jolloin tieto kulkee välittömästi myös heille, eikä teidän tarvi käydä jatkuvaa keskustelua kirjanpitäjän kanssa. Säästetyllä ajalla voit taas keskittyä vaikka asiakkaisiin enemmän ja täten tarjota parempaa palvelua.

Tiedot pysyy paremmin turvassa

Turvallisuudesta ei tingitä sähköisen taloushallinnon piirissä. Ohjelmiston tarjoava yritys huolehtii tietoturvasta ja tietojen siirtämiseen käytetään automaattisesti suojattuja yhteyksiä. Tiedonhallintajärjestelmät, jotka voivat olle kytkettynä taloushallintoon, auttavat tässä. Onhan kaikki kuitit ja asiapaperit vaikeampi pitää tallessa ja turvassa henkilöiltä, joille nämä tiedot eivät kuulu.

Meiltä sähköisen taloushallinnon palvelut yrityksellesi. Saat myös tilitioimistopalvelut meiltä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ota yhteyttä!

Tilitoimisto Pietarsaari ja Kokkola (Pohjanmaa). Meiltä modernit taloushallinto- ja It-palvelut yrityksellesi. Valvomme ja tuemme toimintoja puolestasi.

Läppäri auki ja koodia puukottamaan. Ohjelmistokehittäjän päivään kuuluu muunmuassa järjestelmien toiminnan varmistaminen ja kehittäminen.

Fouga ja Seimec Service Oy järjestää avoimet ovet Pietarsaaressa, Perämiehenkatu 4. 

Ota yhteyttä - kerromme lisää 010 279 0830 tai 
klikkaa tästä ja lähetä asiasi, niin otamme yhteyttä.