Taloushallinto

Taloushallinto

Hallitsemme sähköisen taloushallinnon ja saat kauttamme käyttöön kehittyneen taloushallinnon palvelut. Säästä paperia ja aikaa automatisoimalla taloushallintosi sähköisesti.

Olemme tuottaneet sähköisiä taloushallintopalveluja jo vuodesta 2013 lähtien. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että saat käyttöösi markkinoiden parhaat ohjelmistot ja parhaan palvelun.

Miksi sähköinen taloushallinto?

Yksinkertaista prosessit ja pidä kaikki oleellinen tieto samassa paikassa.

Sähköistämällä taloushallintosi pystyt vähentämään manuaalisia toimintoja ja kaikki oleellinen tieto on helposti saatavilla ja ymmärrettävässä muodossa.

Saumatonta yhteistyötä tilitoimistosi kanssa

Pystyt työskentelemään samalla alustalla kirjanpitäjäsi kanssa. Molemmat näkee mitä yrityksen taloudessa tapahtuu reaaliaikaisesti. Kommunikointi kaikkien osapuolien välillä paranee ja tehostuu.

Pysy perillä yrityksesi talousasioista

Seuraa yrityksesi talousasioita puhelmielta tai tietokoneelta, mistä ja milloin haluatkin. Tiedä, mitä saatavia sinulla on ja mitä on vielä maksamatta. Yrityksen talouden hallinta ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa.

 

Moduuli esimerkit:

Kirjanpito-ohjelma

Tee kirjanpitosi ohjelmistossa joko itse tai anna kirjanpitäjäsi tehdä tämä osuus. Kumman valitsetkin, se on taloushallinnon ohjelmistossa mahdollista.

Kattavat kirjanpitoraportit ja tilinpäätöstyökalut ovat käytössäsi kirjanpito-ohjelmistossa.

Palkanlaskentaohjelma

Taloushallinnon ohjelmisto sisältää helppokäyttöisen palkanlaskentaohjelman. Sen avulla hoituvat palkkojen laskeminen, maksaminen ja muut palkanlaskentaan liittyvä hallinnointi.

Myyntilaskutus 

Lähetä laskuja yksitellen tai isommassa erässä. Lähetä laskuja omalla logollasi sähköpostitse, verkkolaskutuksena tai paperisena.

Taloushallinnon ohjelmisto sisältää myös asiakas- ja tuoterekisterin, raportoinnit, maksumuistutukset ja myyntireskontran. Laskutus on tehty sinulle erittäin helpoksi.

Ostolaskut

Maksa ostolaskut suoraan ohjelmistossa.

Skannauspalvelusta tai verkosta tulevat laskut suoraan järjestelmään.

Voit dokumentoida paperilaskuja ohjelmistoon myös käsin.

Pankkiyhteys

Lemonsoftin taloushallinnon ohjelmistossa on mahdollista maksaa laskuja ja vastaanottaa tiliotteita ja viitemaksuja. Tuemme laajasti suomalaisia ja pohjoismaisia pankkiyhteyksiä. Useamman pankkitilin käyttö onnistuu tarvittaessa.

Raportointi

Seuraa yrityksesi taloutta mistä ja milloin vain. Taloushallinnon ohjelma muodostaa raportteja, josta voit tarkistaa teille tärkeät tunnusluvut ajasta tai paikasta riippumatta.

 

Sähköinen taloushallinto Pietarsaari ja Kokkola, Pohjanmaa. Tilitoimisto ja strateginen kumppani Fouga.

Sähköinen taloushallinto helpottamaan arkeasi

Fougalla on vankka kokemus taloushallintopalveluiden tuottamisesta ja ylläpidosta

Teemme laatua ja vähennämme aikaa vievää työtä tuomalla markkinoiden parhaat ratkaisut käyttöösi

Läppäri auki ja koodia puukottamaan. Ohjelmistokehittäjän päivään kuuluu muunmuassa järjestelmien toiminnan varmistaminen ja kehittäminen.

Fouga ja Seimec Service Oy järjestää avoimet ovet Pietarsaaressa, Perämiehenkatu 4. 

Ota yhteyttä - kerromme lisää 010 279 0830 tai 
klikkaa tästä ja lähetä asiasi, niin otamme yhteyttä.